Προσθέτει εμπειρία αλλά και "δάσκαλο " η Κοζάνη 200430/07/2015

Προσθέτει εμπειρία αλλά και "δάσκαλο " η Κοζάνη 2004

Φιλοσοφία της Κοζάνης 2004 ήταν και παραμένει το πλαισίωμα των νεαρών ποδοσφαιριστών της που προέρχονται από το παιδικό της ακαδημίας του Μακεδονικού να αποτελείται από δύο τρείς "μεγάλους" που κυρίως θα είναι άριστοι χαρακτήρες και δάσκαλοι μέσα στο γήπεδο οι οποίοι θα καθοδηγούν με την εμπειρία , τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Φέτος η Κοζάνη 2004 χτύπησε διάνα αφού θα έχει στις τάξεις της έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, ένα κόσμημα που ξεχωρίζει για το ήθος του και ακούει στο όνομα Ηρακλής Σαμαράς.


 Πιάνουν δουλειά στην Κοζάνη 200430/07/2015

Πιάνουν δουλειά στην Κοζάνη 2004


Έφτασε η ώρα να μπουν οι «πιτσιρικάδες »της Κοζάνης 2004 στα… βάσανα της προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Κοζάνης.

Υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή κ. Θόδωρου Μανδραβέλη την Δευτέρα 3/8 στις 6 30μ.μ στο στρατιωτικό γήπεδο οι μικροί κατά πλειοψηφία, αλλά και οι δυο τρεις έμπειροι ποδοσφαιριστές, βάζουν μπροστά τις μηχανές με πολύ τρέξιμο- τακτική και αρκετά φιλικά παιχνίδια, ούτως ώστε η έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας να τους βρει πανέτοιμους.


 Μπήκε στα βάσανα ο Μακεδονικός27/07/2015

Μπήκε στα βάσανα ο Μακεδονικός

Με όνειρα και φιλοδοξίες για μια καλή πορεία, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση του Μακεδονικού, στο "στρατιωτικό " γήπεδο.
Μπορεί η προετοιμασία να θεωρείται συχνά... βάσανο, όμως η σημερινή πρώτη συγκέντρωση του Μακεδονικού Κοζάνης ξεκίνησε και με όνειρα και φιλοδοξίες.
Σύσσωμη η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο υποδέχτηκαν παλαιούς και νέους παίκτες, με την ελπίδα να πετύχουν τους στόχους τους και να έχουν μία άκρως επιτυχημένη χρονιά.
φωτο του αγώνα
βίντεο του αγώνα


 Πήρε Νίκο Ματούλα ο Μακεδονικός Κοζάνης !! Δυναμώνει σημαντικά το ρόστερ27/07/2015

Πήρε Νίκο Ματούλα ο Μακεδονικός Κοζάνης !! Δυναμώνει σημαντικά το ρόστερ

Το κερασάκι στην τούρτα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού έβαλε η ομάδα του Μακεδονικού , η οποία προχώρησε στην απόκτηση του Νίκου Ματούλα ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ του.

Μια σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Μακεδονικός Κοζάνης μετά την συμφωνία με τον ικανό 26χρονο μεσοεπιθετικό.


Go to page       >>  
Email:info@fcmakedonikos.gr

FAX:2461025254

..