Φιλικό: Μακεδονικός Κοζάνης - Βέρμιο Καρυοχωρίου 5-3 |28/08/2015

Φιλικό παιχνίδι με αγγλικό σκορ και πολλές φάσεις έγινε στην Νέα Νικόπολη μεταξύ του Μακεδονικού Κοζάνης και του Βέρμιου Καρυοχωρίου .
Νικητής ο Μακεδονικός με σκορ 5-3 .

Ήταν μια καλή ευκαιρία για τους δύο προπονητές να αποφορτίσουν τους ποδοσφαιριστές τους από τις συνεχείς προπονήσεις αλλά και να βγάλουν συμπεράσματα.
Ο κ. Καραθανάσης δοκίμασε διάφορα σχήματα, πειραματίστηκε είδε τα θετικά αλλά και κάποια αρνητικά που πρέπει να διορθωθούν ούτως ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Ο κ. Κανδυλιώτης παρουσίασε μια πολύ καλή ομάδα με ένα κράμα νεαρών και έμπειρων ποδοσφαιριστών.
φωτο του φιλικού

 Πήρε ευλογία ο Μακεδονικός Κοζάνης28/08/2015

Ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν για την ακαδημία του Μακεδονικού τελέστηκε την Τρίτη , στο στρατιωτικό γήπεδο.

Τελέσθηκε την Τρίτη απόγευμα ο καθιερωμένος αγιασμός των κυανόλευκων στο στρατιωτικό γήπεδο, για την υγεία και καλή τύχη της οικογένειας του Μακεδονικού καθώς και για την καλή αγωνιστική χρονιά των τμημάτων του.

Γέμισε από … ζωή χθες το στρατιωτικό γήπεδο όπου έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός των τμημάτων υποδομής αλλά και των δύο αγωνιστικών ομάδων, του Μακεδονικού και της Κοζάνης 2004.
φωτο του Αγιασμού
βίντεο του Αγιασμού

 Ακαδημία Μακεδονικός Κοζάνης: Με όραμα και γερές βάσεις23/08/2015

Με όραμα και γερές βάσεις - Έναρξη Ακαδημίας - Αγιασμός

Με τον σχεδιασμό της πρώτης ομάδας αλλά και της Κοζάνης 2004 να έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία έχοντας σχεδόν ολοκληρωθεί η στελέχωση των δύο ρόστερ, η προσοχή των διοικούντων στρέφεται και στις ακαδημίες του συλλόγου όπου ποντάρουν πολλά.
Κοινός στόχος όλων στον Μακεδονικό αποτελεί η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των νέων της Κοζάνης και των περιχώρων που επιλέγουν τον ιστορικό σύλλογο για τα πρώτα ποδοσφαιρικά τους βήματα.
Η στελέχωση της ακαδημίας γίνεται με ανθρώπους γνώστες του αντικειμένου, όπου μπορούν να καθοδηγήσουν τα νέα παιδιά στα πρώτα αγωνιστικά τους βήματα αλλά και να επιτελέσουν παράλληλα και παιδαγωγικό έργο όπως οφείλεται να συμβαίνει στα κλιμάκια κάθε ομάδας.


 Ακαδημία Ποδοσφαίρου – Μακεδονικός Κοζάνης: Έναρξη Ακαδημίας - Αγιασμός19/08/2015

Έναρξη Ακαδημίας - ΑγιασμόςΗ Ακαδημία Ποδοσφαίρου Φ.Σ. Μακεδονικός Κοζάνης ανοίγει και πάλι τις πύλες της από την Τρίτη 25 Αυγούστου για την ποδοσφαιρική χρονιά 2015-2016.

Καλούνται οι αθλητές όλων των τμημάτων της Ακαδημίας και των δύο αγωνιστικών ομάδων καθώς και γονείς, φίλοι αλλά και όσων επιθυμούν να εγγραφούν να βρίσκονται στο στρατιωτικό γήπεδο Κοζάνης στις 6.30 το απόγευμα όπου θα τελεστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός.Go to page       >>  
Email:info@fcmakedonikos.gr

FAX:2461025254

..