Καλή Ανάσταση !19/04/2014

[size] Α' ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Κοζάνης - Μακεδονικός Φούφα 2-1(29η)12/04/2014

[size]
Νίκη ασφάλειας για το Μακεδονικό

Ένας ψυχωμένος Μακεδονικός Κοζάνης , που αν και δεν κατέθεσε επί χόρτου του Στρατιωτικού γηπέδου υψηλή ποιότητα στο παιχνίδι του, είχε συγκεκριμένο πλάνο που το υπηρέτησε εξαιρετικά, φτάνοντας σε μία σπουδαία νίκη με σκορ 2-1, απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Μακεδονικό Φούφα που έπαιξε όμως για τον εαυτό του, την ιστορία του και την αξιοπρέπεια του.
Τη διαδρομή κόλαση-παράδεισος σε δεκαεφτά λεπτά έκανε ο Μακεδονικός οποίος πήρε σπουδαία νίκη- ασφαλείας , με ανατροπή του σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και πάγωσαν το Στρατιωτικό στο 15΄ με γκολ του Πολυχρονίδη . Οι γηπεδούχοι όμως ευτύχησαν να ισοφαρίσουν γρήγορα με τον Πελέκα στο 17΄και να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 32΄με τον Ζαχαριάδη.
φωτο του αγώνα
βίντεο του αγώνα

 Α' ΕΠΣΚ ΑΕΠ Καραγιαννίων - Μακεδονικός Κοζάνης 1-0 (28η) 5/04/2014

[size]
Δίκαιη επικράτηση της ΑΕΠ - Στην πρίζα ο Μακεδονικός

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση η ΑΕΠ Καραγιαννίων, έφτασε στη δίκαιη νίκη επί του Μακεδονικού με σκορ 1-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού καθώς είχαν και δύο δοκάρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες της ΑΕΠ αφιέρωσαν το γκολ στον συμπαίκτη τους Αραβόπουλο ο οποίος πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του.
Ο Μακεδονικός παρουσιάστηκε άτολμος, χωρίς «νεύρο» και μόνο στα τελευταία δέκα λεπτά έκανε αισθητή την παρουσία του στο γήπεδο.
Στα δύο τελευταία παιχνίδια που απομένουν η ΑΕΠ θα κοιτάξει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, ενώ ο Μακεδονικός για να έχει το κεφάλι του ήσυχο θα πρέπει να πετύχει νίκη.
φωτο του αγώνα
βίντεο του αγώνα

 Α' ΕΠΣΚ: Ακαδημία Βοΐου - Μακεδονικός Κοζάνης 0-2 (27η)29/03/2014

[size]
Διπλό βάλσαμο του Μακεδονικού

Νίκη Βάλσαμο πέτυχε ο Μακεδονικός στην δυνατή έδρα της Ακαδημία Βοΐου
Οι παίκτες του κ. Παπακώστα καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ,έδειξαν ψυχή και δύναμη και
πήραν δίκαια την πολύτιμη νίκη με 0-2 απέναντι σε μια ομάδα που με τις εμφανίσεις αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος
Στο Α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι , ήταν φανερά καλύτεροι πέτυχαν δύο γκολ που έκριναν και τον αγώνα , είχαν δοκάρι και πέτυχαν ακόμα ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε ..
φωτο του αγώνα
βίντεο του αγώνα

Go to page       >>  
Email:info@fcmakedonikos.gr

FAX:2461025254

..